egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Söndagssummering, sunday summary

Nu tänker jag lägga denna veckan bakom mig. En ganska bra vecka om man nu ska klassificera förutom träningsmässigt där jag cyklade till jobbet i måndags och sen har jag inte gjort nåt mer. Har ju varit i Italien på tjänsteresa och sen fullt upp i helgen med 50-årskalas och annat. Men jag väljer att tycka att det är ok. Kanske behövde min kropp lite återhämtning, kanske mådde den bra av att ta det lite lugnt. Nu känner jag mig extra taggad att kasta mig in i nästa vecka, som ju arbetsmässigt är en kortvecka. Långhelgen som följer ska nog kunna erbjuda några mil på cykel. Börjar redan i morgon bitti med cykling till Lund. Ska bli härligt, trots kylan.

Now I am going to put this week behind me. A pretty good week if one is to classify it, except training where the only workout this week was biking to work on Monday. I have been to Italy on a business trip and then this weekend was filled with a 50 year birthday party and other things. But I choose to say that it is ok. Maybe my body needed some recovery, maybe it felt good with some rest. Now I feel even more on thowing myself into the coming week. At work it is only a three day working week and the long weekend that will follow will hopefully have the opportunity to give me some biking kilometers. Starting tomorrow with biking to work. Looking forward to it despite the cold weather.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *