egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Verkstan, shop

Nu är jag på tjänsteresa igen. Den här gången gick det att flyga flygplan. Hoppas bara att den där askan inte kommer hitåt så jag kommer hem igen också. Medan jag är borta är min cykel på verkstan för service. Jag måste byta kedjekrans fram och så är det lite annat smått och gott som det gör medan de ändå håller på. Jag blev så himla bra bemött (Bikemasters i Limhamn) så de fick göra lite extra saker. Egentligen kan jag ju byta däck till nya ”punkafria” alldeles själv men det tar ju tid och när de ändå håller på så kan de väl fixa det också. Får tillbaka cykeln ”som ny” när jag kommer hem igen. Riktigt så jag längtar efter att få cykla på en nyservad Freja.

Business trip again. This time I it was actually possible to fly. I just hope that ash is not coming this way so that I am able to fly back as well. While I am gone my bike is in the shop for a check up. I have to change the chain wheels (again i doubt this is the right word) and they will do some other stuff as well whilst they are on to it. They were so friendly and proffesional so they got to do some extras that I can actually do myself but what the heck, it will take time and that is a rare thing for me so I will this time rather pay the extras that it costs. I will get it back once home again. Can’t wait ’til I get to pedal on ”Freja” again.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *