egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Yes gym

Idag blev det gymmet när jag kom tillbaka till hotellet. Det var visserligen ett väldigt litet gym men jag var å andra sidan själv där så jag fick plats. Körde 20 minuter först i en crosstraier, en sån där med plattor man springer med typ och handtag som man rör fram och tillbaka. Jobbigt var det. Jag är nog lite för liten för såna maskiner för om jag ska hålla händerna där det är tänkt så får jag hålla armarna uppåt istället för framåt. Efter dessa 20 minuter så styrketränade jag lite, det fanns typ en maskin och några hantlar. Körde lite mage och rygg på matta också. Sen en snabbdusch och middag.

I did go to the hotel gym after work today. It was a very small gym but on the the hand I was alone there so there. I walked/ran 20 minutes on a cross trainer. The thing is that I am slightly too short for these kind of machines. I thing you are supposed to hold the handles with your armes straight out from your body, but if I hold the handles that way I have to hold my arms upwards. After the 20 minutes I did some workout in the only machine and wtih the handles they had and aslo some core workout on the floor. Finally a short shower and dinner.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *