egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Globetrotter

Idag var jag inte tillbaka till hotellet förens klockan sju och då var jag jättehungrig så det blev ingen träning. Hade tänkt mig lite yoga på gymmet. Går ju när man är själv där. Vi bor liksom i ett annex som är finare (och dyrare) än övriga hotellet (var visst fullt överallt) vilket innebär att det är helt tomt inklusive gymmet. I morgon blir det tåg hem igen. Fllyget är ju igång igen men vårt flyg är inställt till Köpenhamn. Kanske kan hinna träna på förmiddagen innan tåget går fast jag har tänkt åka iväg till en stor tysk friluftsaffär, Globetrotter, som jag bland annat köpt mina cykelväskor från via nätet. Det finns säkert nåt jag ”behöver” där och antagligen en och annan ”måste”-pryl också. Skriver mer i morgon (om jag har nån nättillgång) eller senare om den saken.

Today I got back to the hotel at around seven and then I was dead hungry so the gym was cancelled. I had in mind some yoga in the gym. It’ll work when you are by yourself. We are staying in kind of an annex to the hotel but it is more exclusive (and more expensive) then the rest of the hotel (the rest of the hotel and others were fully booked) which means that it is kind of empty including the gym. Tomorrow we will take the train home again. There are flights running but ours is cancelled to Copenhagen. Maybe I have some time in the morning before the train leaves to hit the gym. But on the other hand I plan to got to a large gerrman out-door/sports shop, Globetrotter, that I have bought my bike bags frm over the internet. They have for sure some things I ”need” and probably also some ”must have”-stuff. I will tell you tomorrow (if I can get online) or some other day aobut it .

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *