egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Jultankar, christmas thoughts

God fortsättning på julen så här på juldagskvällen! Äntligen har jag tillgång till datorn. Är det inte sönerna så är det mormor som surfar. Firade ju jul dan före dan med hela familjen. Det blev lyckat. Igår när det var julafton tänkte vi oss skidåkning i Gesunda. Det blev bara maken och äldste sonen. Yngste sonen blev sjuk, han hade ont i magen hela dan men det gick över framåt kvällen som tur var. I morse vaknade jag med migrän… igen. Så då kunde jag inte följa med och åka skidor idag heller. Jag är inne i nåt slags ”migränstim”. Det har varit fem gånger på ungefär lika många veckor. Man kan undra varför? Stress är ju en typisk migränfaktor och även om jag tycker att jag inte varit så stressad under hösten kanske jag har det i alla fall? Det kanske är en signal att lugna ner sig lite och få lite ro. Lugnt har jag i alla fall haft det sen vi kom hit till Mora, har inte gjort många knop och den allmäna stämningen har också varit lugn. Har suttit och legat i soffan så mycket att jag har ont i nacken. Ska försöka ta med mig lugnet när vi åker hem.

e Merry Christmas! Finally I have access to the computer. If it isn’t my sons playing on the computer it is my mom surfing. We celebrated our family Christmas the day before Christmas Eve as I wrote. We had a nice day together. Yesterday on Christmas Eve we planned on going skiing but only my husband and oldest son could go. My yougest son got sick, he had a terrible stomach ache that fortunately went away late afternoon. Not the very best Christmas Eve he have had. This morning I woke up with migraine… again. Feels like it is all I write about these days and I have not even mentioned all times. It has been five times in five weeks now. I am sitting here and wondering about it. Is is stress? I know stress is a typical factor but I have not felt that stressed this fall as the past falls. Maybe I have been anyway. Maybe it is a signal to slow down and get some rest. I have sure been resting since I got here. I have spent so much time on the couch that my neck is kind of sore. I will try to bring this calmness back when we go home again. I probably need it.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *