egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Migrän, migraine

Igår blev det ingen uppdatering av bloggen och heller ingen cykling hem. Allt var frid och fröjd och jag hade en fin cykelresa till jobbet i arla morgon stund. Nån timme efter jag kommit fram slog migränspöket till och tvingade hem mig – i taxi. Orkade inte ens ta bussen. Fick lämna cykel och allt annat och åka hem och krypa ner i sängen för att försöka sova bort eländet. Nu börjar jag känna mig lite bättre men en släng av huvudvärken har jag haft hela dan idag också.

e Yesterday I did neither update the blog nor bike home. Everything was just fine in the morning and I had great bike journey to work in the early hours of the morning. A few hours later the migraine ghost hit me and forced me home – in a taxi. I did not even had the strength to take the bus. I had to leave my bike and everything else and go home and go to bed and try to sleep it off. I am starting to feel better now but I have had a hint of headache all day today also.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *