egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Fokus

Jag yogade i morse. Idag var det Joshua som hade klassen. Han sa många kloka saker men speciellt en; se till att bara fokusera på en sak i taget. Inte både styrka och smidighet och att komma längt ner/upp/in/runt i poserna. Då blir det inte bra. Om man vill för mycket är det risk att det inte blir nåt. Idag försökte jag fokusera på styrka, att spänna rätt muskler på rätt sätt genom klassen och det gick hyfsat bra. Det är inte lätt men ypperligt att öva på. För detta kan appliceras i ”vanliga livet” också. Hur många gånger har man inte haft för ”många bollar i luften” samtidigt med det enda resultatet att man bara hattar runt och det egentligen inte presterar nåt vettigt alls. Bara som exempel hemma igår när jag samtidigt som jag hjälpte sonen sy en julklapp letade shopping på nätet, fram och tillbaka… som grädde på moset försökte jag även lägga mig i makens matlagning. Resultat? En väldigt splittrad och lite snäsig mamma/maka. Nästa vecka ska jag hålla kurs på jobbet. Det är en typisk uppgift att verkligen fokusera på och vara 100% närvarande i. Det är mitt absoluta mål.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *