egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Ifråncyklad av sonen

Idag gick jag hem tidigare för jag skulle på utvecklingssamtal med min son. När vi kom hem bestämde jag mig för att cykla en sväng. Det var ju ljust och till och med lite sol och den senaste tiden har jag ju bara cyklat i mörker. Då ville sonen också följa med. Han må vara bara 11 år men tro inte att jag får dra ner på tempot och vänta in honom. Tyvärr är det tvärtom. Jag har fullt sjå med att hänga med i hans tempo. Vi cyklade i ca tre kvart, 15 km, i bra fart. Först motvind sen några backar sen medvind tillbaka. På slutet spurtade han ifrån mig. Det ar en skön tur i alla fall och skojigt med sällskap.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *