egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Search
Close this search box.

Fullt upp

Denna helg har jag både varit dålig att träna och att blogga. På nåt vis hänger det naturligtvis ihop eftersom jag nu detta är en träningsblogg. Jag har varit hos frissan, shoppat, skjusat scouter, kollat på film och ätit chips, städat, putsat fönster, tvättat, strukigt… Jag har alltstå gjort massor men inget direkt att skriva om på bloggen. Eller om man vänder på det … jag har haft så fullt upp så jag har inte hunnit blogga.

Jag har försökt fundera på nästa veckas träningsupplägg och det ser inte helt lysande ut. I morgon blir det inget för jag måste följa med min son och kolla på fotboll. Tisdag tänkte jag övningsskjuta. Onsdag åker jag på tjänsteresa och kommer hem på fredag. Har kollat upp att det finns ett gym på hotellet så ett pass skall jag nog hinna i alla fall. Till helgen borde det finnas tid till en cykeltur och ett yogapass. Fast det är ju min födelsedag på söndag så vi får se…

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *