egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Pang!

Idag har jag varit och skjutit på skjutbanan. På en pappälg med två huvuden som springer fram och tillbaka. Det gick sådär. Har inte skjutit på ett och ett halvt år så lite ringrostig var jag allt, men sista serien jag sköt var i alla fall godkänd. Nu måste jag ha ett par till godkända serier. En serie går till så här: Först kommer älgen fram och man tar den tid man behöver för att skjuta när den står still. När man skjutit ”springer” älgen åt vänster  tvärs över banan och då måste man snabbt ladda om och skjuta medan den springer innan den försvinner in bakom skyddet. Sen gör man om samma procedur en gång till fast nu springer den åt höger. Fyra skott totalt och alla fyra måste ligga inom träffytan för att serien skall vara godkänd. Varför har jag då gjort detta. Jo, om ett par veckor ska jag ut på en tvådagars älgjakt. Skriver mer om detta när det närmar sig…

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *