egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Styrketräning

I morgon kommer jag inte att komma ur sängen.  Varför? Jo, jag var och styrketränade idag på lunchen. Känner redan hur magen, ryggen, axlarna, benen gör ont. Lite träningsvärk hade jag redan efter urladdningen på yogan igår, speciellt baksidan coh rumpan. Det kändes bra att vara tillbaka på gymmet. Insåg att jag inte varit där sedan i maj så inte är det konstigt att det gör ont. Min plan är att styrketräna en gång i veckan och under UPP-trappningsfasen kommer jag att köra ett grundpass jag hittat i en bok om styrketräning. Jag kör 2×15 på varje och använder maskiner där många muskler används samtidigt och kontrollerat, tex ben press, bröstpress, rodd etc. Avslutningen är crunches på boll.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *