egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Migrän

Synden straffar sig själv… Så är det. Efter semstern slutade jag äta godis. Sen dess har min son varit på mig som en hök att jag inte får bryta detta kontrakt (han fick mig att skriva på ett papper att jag inte fick äta godis). Igår kväll kunde jag inte låta bli att äta choklad. Min man hade köpt en stor chokladkaka och jag kunde som sagt inte låta bli. I morse vaknade jag med migrän. Det kan ha varit chokladen. Den är en känd migränutlösare och jag har kunnat koppla ihop anfall med choklad tidigare. När man äter oftare och lite kanske det inte påverkar så mycket men ett långt uppehåll och sen proppa i sig kanske är värre. Nåväl, jag tog piller tidigt i morse och sov länge så nu känner jag mig ok i alla fall. Men det blir ingen choklad i fortsättningen…

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *