egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

UPP-starten klar

Då var UPP-startsdelen (augusti-september)  i min fyrastegsplan till ända. Målet var att komma igång och det tycker jag att jag gjort. Jag startade med en tredagars cykeltur till Blekinge på nätta 24 mil tätt följd av en bikramyogaboost med sju yogapass på sju dagar. Sen har det blivit lite mer ”normalt”. Totalt 9 gångers cykling och 4 yogapass. Låter inte så mycket men jag har ju dessutom varit sjuk vilket tog bort ett par veckor i alla fall. Så jag är nöjd. Inför nästa del, UPP-trappning, ska jag hänga i med cyklingen, se till att komma iväg på yoga och dessutom lägga till lite styrketräning. Dena fas pågår under oktober-november. Det är bara att köra!

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *