egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Tungt att ta sig tillbaka

Det är lika jobbigt varje gång att komma tillbaka när man varit sjuk eller haft träningsuppehåll av nån annan anledning. Igår var jag ju tvungen att avbryta cyklingen för att inte riskera något och idag var jag på yoga och det var jobbigt. Min stategi var att istället för att ta ut sig från början (som om jag ens orkade det…) så tog jag det försiktigt i alla övningar, gick inte så djupt  tex för att försöka orka hela passet. Det gick väl sådär. De riktigt tunga övningarna fixade jag inte men i princip resten grejade jag. Ska följa upp det igen imorgon med ett nytt pass. Det känns nog bättre då. Det som är positivt nu är att jag vill och har motivationen att komma tillbaka så fort som möjligt. En titt i min almancka och träningsveckan kommer (kanske) att se ut så här:

Måndag: Bikramyoga
Tisdag: Vila
Onsdag: Cykla till jobbet
Torsdag: Cykla till jobbet (om det kändes bra på onsdagen)
Fredag-Söndag: Ska vi på kalas till en ö i Bohuslän, hoppas på promenade

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *