egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Hur gör han?

Jag brukar inte skriva om min man här i bloggen men idag ska jag göra det. Han tränar löpning, springer flera gånger i veckan; har sprungit ett maraton och pratar om en halvmara till våren. Sen ett drygt halvår tillbaka har han också börjat träna på gym. Idag var han ute på en långrunda på sisådär två mil. Det värsta är att jag blir avundsjuk och lite sur på honom. Anledningen är att jag har höga ambitioner och vill så mycket och skriver denna blogg och sätter upp mål och planerar och så vidare och så vidare…  ändå tycker jag att det är svårt att få flyt och kontinuitet i träningen. Och han bara gör det. Utan snack och planer och uppföljningar. Han bara tränar. Han går till sitt gym efter jobbet eller drar på sig skorna och sticker ut och springer. Hur gör han?

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *