egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Lite av varje

Idag har jag cyklat till jobbet. Det kändes bra. På vägen hem fixade jag nya lampor till cykeln. Båda är såna som man skruvar fast så jag slipper glömma dem. Det står faktiskt inte på förän det är dags att använda ljuset på morgonen. Det är ett dem hösttecken om det nu finns nåt som heter så. I helgen ska jag skuva fast dem, lägger in en bild på hur det blir då.

Titta gärna under rubriken träning. Tanken är att det ska bli lite lättare att läsa än tabellen jag hade förut.

Som ni märker har solarna försvunnit. Det hade jag glömt att jag hade ställt in. Undrar hur länge jag har haft dem… Det var nog meningen att solarna skulle fira nåt speciellt, inte vara där jämnt. Nåväl. Nu är det borta i alla fall.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *