egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Search
Close this search box.

Regn och motvind

Idag när jag cyklade till Lund så kom jag på att jag ju lovat att inte skriva om vinden hela tiden som ett  led i någon slags ”mental träning”, för att inte bli så insnöad och fokuserad på nåt jag inte kan göra något åt utan bara acceptera och cykla på. Se hur bra det gick. Måste bara få kommentera att idag var en riktig jackpot. Regn och svag motvind i morse, hyfsat under dagen och sen regn och svag motvind hem också. Men det kändes bra i knäna i alla fall. Jag är helt övertygad om att yogan är vägen till framgång vad gäller mina knän, man bygger upp styrka och smidighet runt knäna och dessutom under påverkan av värmen.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *