egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Egoveckan är slut

Snart kommer min famij hem igen. Jag längtar. Visst är det skönt att vara ensam ett litet tag och att rå sig själv men det är bra tomt här hemma och det ska bli riktigt gott att få hem dem igen.

Om man summerar veckan så har jag jobbat natruligtvis. Hade ambitionen att börja riktigt tidigt varje dag men så har det inte blivit. Det är lätt att ligga kvar en stund extra och fastna i tidningen på morgonen även när man är själv. Sen har jag tränat jättemycket ju, sju yogapass på lika många dagar. Där har det mesta av min fritid gått åt. Det känns fantastiskt att jag genomförde det och jag har fått en riktig träningskick av det som jag skall försöka förvalta väl. Har också varit ute och ätit med några kompisar som också var gräsänkor. Det är inte ofta sånt händer. Det var riktigt trevligt. Idag var jag på stan för att köpa lite kläder men det regnade hela tiden så jag tappade sugen, köpte ingenting faktiskt. Nu på eftermiddagen har jag bara slappat i soffan precis som jag gjorde förra lördagen också. Inte heller så lätt när familjen är hemma och det är tusen saker som händer. All in all jag har haft en bra vecka som jag bara gjort saker för mig men nu ser jag fram emot att få ta hand om min familj igen.

 

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *