egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Ja eller nej?

Ja, nej, jo, nej, men kom igen, nej, jo jag ska… Jag för en inre kamp om jag ska gå på den sjunde yogaklassen imorgon eller om jag ska skita i det och ligga på soffan isället. Det som talar för att skita i det är att jag är duktigt sliten och trött och har knappt varit hemma alls denna veckan och skulle nog må bra av att vila. Det som talar för att gå dit i morgon på mitt sjunde pass i rad är att det gick lite tungt idag och jag tappade orken och lite motivation på slutet och då borde jag gå dit i morgon för att vända den här negativa känslan jag har. Så vad blir det…? Det får ni höra i morgon kväll.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *