egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Till mina läsare

Igår pratade jag med A. Vi hade inte hörts på väldigt länge så det blev en timme i telefonen. Det lustiga är ju att A läser min blogg regelbundet och hade ju stenkoll på mig medan det hänt mycket med A som jag inte hade en aning om. Det är då bloggandet blir stort, ni finns där ute som läser det jag skriver och uppskattar det. Jag ser er inte mer än som en siffra i ”antal besökare” men jag vet att ni är där och det peppar mig att fortsätta skriva och träna. Till hösten kommer det förhoppningsvis en uppdatering av min blogg som bland annat skall göra det enklare att kommentera enskilda inlägg på ett annat sätt än idag, då kanske jag får höra av er ibland. Om ni inte vill skriva nåt här på bloggen kan ni alltid skicka ett mail till egotrippen@live.se.

En stor KRAM till er alla!

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *