egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Prylar del 3

Idag har turen kommit till en av mina allra mest älskade prylar. Det är min gamla gula, fula regnjacka i gore-tex av märket Gore, alltså samma företag som gör gore-tex material säljer också cykelkläder. Den har varit med i många år, köpte den hösten 2001 tror jag. Då var den gul och fin. Fast gult är inte särskilt praktiskt i kombination med en cykel, visserligen syns man bra i trafiken, men varenda liten lort- och oljefläck man så lätt får av en cykel syns. Det hjälper inte att tvätta den, den är numer hopplöst svartfläckig. Jag har använt den massor och den går alltid att lita på, den håller tätt och funkar när man cyklar. Klart man blir varm men jag tycker den andas hyfsat. Nu är ju problemet att den gick sönder på armbågen när jag cyklade omkull i februari. Jag har försökt laga den och det som jag hade till hands och som nog borde funka är silvertejp (ska nog skriva ett eget inlägg om just silvertejp som favoritpryl…). Så nu är den lagad, inte snyggt men förhoppningsvis funktionellt. Hela min familj tjatar på mig att köpa en ny jacka och det är under protest de går ut med mig i regnet när jag har den på mig. Så i ärlighetens namn har jag börjat leta efter en ny jacka. Helst en gul jacka från Gore 😉

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *