egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

4 mil idag

Jag cyklade faktiskt idag. Det var inte bara snack den här gången. De två milen till Lund gick på en timme bra precis i morse. Hemvägen bjöd på motvind och lite orolig var jag. Jag har lite svårt för motvind. Men redan igår hade jag ju bestämt mig att motvinden inte skulle få påverka mig och faktiskt gjorde den inte det. Det tog bara några minuter mer hem än dit. Jag kände mig pigg i benen hela vägen. Jag tror att det berodde på flera saker som var annorlunda jämfört med sist gången jag cyklade (se 30/3)

  • Jag var mentalt förberedd på motvinden
  • Jag hade ätit en macka innan jag åkte så energin tog inte slut
  • Jag trampade på med låg växel och relativt hög kadens (dvs trampade varv per minut) så mycket jag orkade. Dels håller man en bättre fart och dels så känns det som att det går fortare än vad det gör.

Dessutom var det en härlig tur. Lila syrener som doftade, ett underbart gult rapsfält och massor med andra färger och dofter. På måndag är det på det igen…

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *