egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

När ska jag börja cykla?

Tänk att det ska vara så svårt att komma igång med cyklingen. I går hade jag ju tänkt cykla men så var jag tvungen att komma hem i tid och skjutsa sonen till träning så då blev det bilen… Mycket snack och liten verkstad! Jag tog i all fall med mig gymkläder och drog ett styrketräningspass på lunchen så helt slö var jag inte. Tog det lungt med benen för att skona knäna men övriga kroppen fick sig en genomkörare, det känns i alla fall i magmusklerna.

Just nu är jag på tjänsteresa igen. Blir lite si och så med träning då. På flygplatsen köpte jag en tidning, nån av ”hälsotidningarna”. Den var väl sådär men det som var lite bra var en serie strykeövningar helt utan redskap och vikter och så som man lätt skulle kunna göra på ett hotellrum. Något att fundera över. Vi får se om det blir nån tid över till det, misstänker att det blir möte och sen middag direkt och sen sova.

Jag lovar att det är min ambition att cykla på fredag ; )

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *