egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

styrketräningsbok

Idag har jag träningsvärk för jag var faktiskt och styrketränade igår. Tyckte jag tog det lungt med mina ben med hänsyn till höger knä och vänster baksida och jag hoppas att det jag känner är just träningsvärk. Återstår att se. Jag har köpt en bok, ”Stora boken om styrketräning” av Marie Kjellnäs och Per Wikman. En ganska bra bok tycker jag. I den har jag hittat ett grundträningsprogram som jag tänker följa fram till semestern. Programmet riktar sig till de stora muskelgrupperna som förberedelse till att mer specifikt träna enskilda muskler. Efter semestern är det ju bara ett år till jag ska åka så då måste jag nog börja göra upp ny träningsplaner. Något att se fram emot.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *