egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

prylar del 1

Idag har jag varit på stan och shoppat. Förutom såna saker som bikini, läppstift och chinos (finns ju mängder av bloggar som skriver om såna saker så det hoppar jag över här) köpte jag ett par nya skor. Det blev ett par halvhöga kängor med gore-tex så de håller sig vattentäta och vibramsula så de är stadiga och stabila. Dessa skor ska jag ha när jag går ut och går men de passar också kallare dagar när jag ska cykla till jobbet. I förlängningen ska de ju funka nästa sommar också att cykla i och att vandra i när jag väl kommer fram där cykelvägen tar slut. Kommer inte att kunna ta med mina favoritkängor, de är alldeles för tunga och definitivt för höga för att kunna cykla i. Jag har en svaghet för praktiska, fiffiga och snygga friluftsprylar. Helst ska prylarna funka i olika situationer också. Och vara lätta. Som cyklist som bär med sig allt blir man automatiskt en gramjägare. Dessa skor kvalar in i de flesta av ovanstående kategorier och jag tror de kommer att bli ett par favoriter också.  I inlägg framöver tänker jag skriva om andra favoritprylar.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *