egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Italien

Det är svårt med både träning och bloggande när man är på tjänsteresa. Åkte i tisdags, direkt efter påsk, till Italien. Träningsskorna packade jag ur i sista minuten för jag insåg att jag kan ju passa på att se om smärtan på  baksida knä/lår på vänster ben kunde gå bort. Det var efter sista stryketräningspasset som det kom, eller kom tillbaka ska jag väl säga. Så nu är det Voltaren och ingen träning medan jag är här. Och det känns faktiskt bättre.

Igår var det sommar här, sol och 25 grader varmt. Som en fin svensk sommardag. Idag hänger regnet i luften men det är forfarande varmt. Lägger in en bild på några härliga smörblommor jag fotade precis här utanför.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *