egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

fredag

Äntligen fredag. Veckan började kasst men slutade bra. Jag mådde som jag skrev om tidigare riktigt dåligt, ville mest bara gråta. Under veckan har jag rett ut en hel del och jag känner att det har vänt. Jag har återfått gnistan. Jag avslutade arbetsveckan med att gå till gymmet. Det kändes skönt att rensa ut jobbtankarna och kunna åka hem nöjd med sig själv. När jag kom hem gjorde jag en pizzadeg och öppnade en flaska vin. Medan degen jäser och jag väntar att alla i familjen skall komma hem så tänkte jag skriva en rad. Efter maten blir det soffan och Let’s dance final och sen vet jag att jag somna rätt snart. Sen väntar två lediga dagar, kanske kan bli lite träning också. Återkommer.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *