egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Gott slut…

… på 2008 tänker jag ha trots att jag vaknade med ont i halsen i morse. Hade tänkt mig en cykelrunda så här på årets sista dag men det gick om intet. Jag tror inte att det blir så farligt men träna tänker jag vänta med tills jag känner mig bra igen. Men jag tänker inte låta mig nedslås av det vilket jag brukar ha en förmåga att göra. ”Åh, nu missar jag massor med träning” och ”hur ska jag orka ta mig tillbaka” och så vidare… Det är ju bara att fortsätta när man blir frisk, inte börja om igen.

Nu tänker jag istället ta det ännu lugnare och bara ligga i soffan, äta god mat, kanske se på film och sist alla fyrverkerier vid tolvslaget. Sen är det nytt år. Man får vända blad och lämna det gamla året bakom sig. Det är som ett blankt papper som man skall börja skriva på och fylla med nya utmaningar och erfarenheter. Vi hörs igen nästa år. Gott slut!

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *