egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Search
Close this search box.

juldagsmotion

Idag har jag varit ute och förbränt några av skumtomtarna, kolorna och ischokladen. Det behövdes från igår. Jag tog mig en cykeltur på lite drygt en timme. Cyklade söderut mot Limhamn och tog vägen runt brofästet. Det är enda sättet att få cykla i backar. Man måste upp och så ner under bron och så upp igen och ner. Annars är det rätt platt att cykla i Malmö. Forsatte genom Bunkeflostrand och vidare till Klagshamn. Solen sken, det var ett par plusgrade och bara svag vind. Riktigt skön tur. Många var ute på juldagspromenad. Vände i Klagshamn och cyklade hem samma väg igen. Nu kan jag fylla på med mer julmat och julgodis.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *