egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

vad hände sen?

När jag hade kommit hem från förra cykelresan var min hosta inte att leka med. Doktorn ordinerade antibiotika och jag låg mest i sängen när övriga familjen var och badade och hade semester. När jag sen frisknade till så ville jag naturligtvis börja träna igen. Var ute och sprang en liten runda, lungt och försiktigt men det gick ju inte. Jag blev sjuk igen, inte så allvarligt som förra gången men ändå. Sen var det inte lika lätt att komma igång igen. Under i prinicp ett års tid började jag träna och kom igång hyfsat, sen kom en ny infektion och jag fick börja om igen, flera gånger. Min kropp var uppenbart nergången och oerhört infektionskänslig. Hösten 2007 bestämde jag mig för att nu jäklar ska jag börja träna igen och vad hände; jag tog antagligen i för hårt från början och hade för hög ambitioner. Det pallar inte kroppen. Resten av hösten gick på sparlåga träningsmässigt och samma sak en bit in på 2008. Samtidigt var det mycket på jobbet och jag tyckte inte jag hade tid att träna fast det nog var just då jag hade behövt det som mest. Precis det här syns i grafen, som visar min träning i minuter per vecka redovisat per kvartal, Q1-Q4, sedan 2003.

Vad som sen hände i kvartal 2 när jag toppar på 40 minuter i snitt återkommer jag till en annan dag. Som ni kan se nu så har det inte gått särskilt bra under hösten. Jag har både haft svårt med motivation och tid, det har återigen varit mycket på jobbet. Nu närmar sig julledighetet och det ska bli skönt. Jag ska ladda batterierna och även träna hoppas jag. Den tunna linjen i grafen är medelvärdet och den går bara utför. Inför 2009 måste trenden brytas och börja peka uppåt igen. Det måste ske för att jag ska kunna ge mig iväg om 569 dagar!

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *