2010 jul-aug

en backig dag a hilly day

2010-07-16

Jag lämnade trollen och Delsbo och for vidare norrut. Första backen var låååång, det började med en lång rak backe, som svängde och fortsatte och sen svängde det igen och fortsatte. Jag höll tillslut inte rätt på hur lång den var. När jag äntligen kom upp så flackade det ut och var bara mindre upp- och nerförsbackar. Men det som går upp kommer ner så nerförbackarna till Hassela var sköna. Fikade på golfbanan vid Hasselakollektivet. Fortsatte sen. Nu gick det uppför igen, länge. Sen måste jag säga att jag upplevde resten av dagen som mer nerför än uppför. Åt min lunch precis innan den långa, långa nerförbacken mot Matfors. Men istället för att campa där i Matfors, som hade krävt att jag åkte fram och tillbaka i en omväg så fortsatte jag ända till Sundsvall. Hittade ingen camping så jag lyxade till det och tog in på hotell. Så nu ligger jag i en mjuk säng med TVn på och skriver och det är så skönt.

e I left Delsbo continuing north. The first uphill were loooong, it started with a straight long hill, then it kind of turned once, and then twice and and then I don’t know how long it was. Finally up it was more flat and only minor up and down. But what comes up goes down so the downhill to Hassela was long and nice. Unfortunately it turned up again after the coffee break I had there. Long up again. My perception of the rest of the day was that it was more downhill than uphill. I ended the day in Sundsvall and since I did not find a camping place so I checked into a hotel instead so now I am sitting in a soft bed with the TV on writing this and it is so nice.

norrland

Antal kommentarer: 5

2010-07-16 22:22:59 - Bengt Preem Bjuråker

Lycka till.Men det blir nog jobbigare i morgon.

2010-07-16 22:55:31

Snyggt jobbat och du väl mycket väl värd en riktigt skön säng. Om vi räknat rätt har du passerat gränsen för hundra mil idag(star). Helt rätt att fira det med en hotellnatt(flower). Kramar från Vika(heart)

2010-07-17 10:02:16 - Ingemar

Så du är redan i Västernorrland, då kan det ju inte vara så långt kvar.
Bra kämpat och lycka till :| Ingemar

2010-07-17 10:05:58 - Ingemar

:O Sorry fel Gubbe:) Kram Ingemar

2010-07-17 14:10:05 - Evelina, E-postadressen är dold

Oj vad långt borta du är nu Anna! Och inte verkar du less heller. Riktigt bra jobbat. Heja heja!!

Kramar
Evelina
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)