2009 okt-dec

tester

2009-11-13

Idag hade jag en utrustningstest. Helt oplanerat. Det tokregnade nämligen när jag cyklade hem. Regnjackan är nog världens bästa (se 17/8). Den höll naturligtvis mot regnet men den är också smidig, väldigt tunn och skön och man blir inte för varm i den. Dessutom är den snygg tycker jag. Regnbyxorna höll också tätt liksom skorna (se 18/4). Väskorna har jag inte skrivit nåt prylinlägg om men de är också världens bästa, håller tätt i alla väder. Testade faktiskt också att cykla med sällskap. E kom i kapp mig i början och vi cyklade tillsammans hem. Trevligt med sällskap faktiskt. Cykeln ser nu nästan ut som om jag kört på en leråker trots att det är fina cykelbanor hela vägen. Borde nog ha lite materialvård i helgen.

Det blev mycket prylar igen. I morse när jag cyklade till Lund så kom jag på ett par prylar till som jag ska skriva om. De är nog lite otippade men inte desto mindre favoriter. Kolla i morgon!

Antal kommentarer: 1

2009-11-17 22:34:26 - E

Min utrustning var inte riktigt lika proffsig. Regnjackan ok. Vanliga gympabyxor och skor inte riktigt lika bra i tokregn. Men nu har de torkat, så vem vet, kanske blir det en tur snart igen. Kram E
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)